Låt andra sköta städningen när du är gravid

Som vi tidigare påpekat, låt din man ta hand om dammsugning och annat om du är gravid. Det är inte det enda han kan göra, han kan gott städa mer än så. Men samtidigt, så kan ni göra er båda en tjänst och det är att anlita hemstädning. Det genom att kontakta en bra städfirma och boka in dem. Oftast kan man så att säga få dem på abonnemang, att de då kommer en gång i veckan, eller varannan, beroende på era behov.

Städning efter behov

Att anlita en städfirma är inte bara för att få hemmet städat. Oftast så har de flera olika tjänster, så som flyttstädning om ni ska flytta. Sedan även för företag finns det städhjälp att få, så som kontorstädning, byggstädning med mera. Fundera på vad era behov är och hur och vad för städhjälp ni behöver. 

Fönsterputsning är även det något ni kan vända er till en städfirma för att få hjälp med. Det är ofta en tilläggstjänst, till just hemstädning.

Viktigt hålla det rent och snyggt

Det är viktigt att hålla det rent och snyggt hemma, för det mår man bäst av. Dels psykiskt, ingen mår bra av att se en röra hemma, sedan även fysiskt. Det är inte bra att andas in en massa damm och annat. Så antingen ser ni till att du gör lättare saker under graviditeten och gubben resten, eller så lutar ni er båda tillbaka och anlitar hemstädning. 

18 Aug 2020