Smidigt sätt att hitta barnvakt

En sak som inte alltid är lätt är att hitta en bra barnvakt. Man vill ju inte att vem som helst ska passa ens barn. Det gäller ju att man känner förtroende för personen och att man kan lita på dem. Om man inte har egen släkt som kan ställa upp men behöver ha barnpassning, så kan  man anlita barnvakten från yesptr. Det är en app där du kan hitta bra matchning av barnvakter, som dessutom verifierar sig med BankID. Det är helt enkelt en app, som du kan ladda ner till telefonen. I denna kan man sedan beskriva vad man har för barnvaktsbehov.

Hitta en bra barnvakt

Efter att man har beskrivit vad det är man söker hos en barnvakt, så bokas det in 1-3 intervjuer med barnvakter som kan vara lämpliga. Dessa är gratis. Du kan sedan välja den du känner passar dig och din familj.

Det är inte ovanligt att det kan finnas flera bra barnvakter i det område där du bor. Detta är ett riktigt smidigt sätt att hitta barnpassning på. 

Tryggt och säkert

Alla de personer som finns i appen, både de som söker jobb och de som söker barnvakt, de får skapa en profil samt verifiera sin identitet via BankID. Det gör att man vet att personen bakom profilen är den de säger. Det är tryggt för dig som ska anlita en barnvakt, så väl som tryggt för barnvakten med.

8 Jul 2022