Inte fel med en hängvagga

Något som kan vara bra att ha hemma för det lilla barnet, det är en hängvagga. Det är helt enkelt en vagga som hänger, som kan vara både som en babysitter och en plats för barnet att sova i. På Bästaprodukterna.com kan du hitta bästa hängvaggan. Idag finns det ju flera modeller att välja på. Det finns de med motor så väl som de utan.

En hängvagga kan användas som en slags avlasttningsplats för att ha barnet i. Där i kan den sitta, gunga och ha det mysigt samt att det är helt ok att barnet somnar i den. I en babysitter kan barnet göra det med, men i en sådan rekommenderas det inte att barnet sitter i den mer än någon timme per gång.

Köp en bra hängvagga

Vilken hängvagga du ska köpa det bestämmer du själv. Men det kan ju vara smart att läsa lite oika bäst i test för att se vilka av dem som kan tänkas passa just ditt barn. En hängvagga går oftast bra att använda fram tills att barnet börjar sitta upp på egen hand, eller att den kan ta sig upp själv. Efter det är det inte lika säkert att ha barnet i en hängvagga. 

En del hängvaggor går att använda även på natten, men det beror på vilken modell du köper. Det bästa är ändå att ha en separat sovplats i form av en spjälsäng till exempel. 

30 Jul 2022