Hur blir du som förälder enligt ditt stjärntecken?

Alla vill vara en bra förälder och kanske undrar du hur du skulle bli. Här får du svaret, om du väljer att tro på horoskop vill säga. 

Detta säger stjärntecknen om hur du blir som förälder

Väduren (21 mars - 19 april)

Du styrs av Mars och är lite av en diva vilket ger dig en aningen mer aggressiv stil. Med gott självförtroende blir du en bra förebild men du kan också ha lite för höga krav på ditt barn. Du borde skaffa barn med en Våg.

Oxen (20 april - 20 maj)

Oxen är inkonsekvent och även om du vet hur man gör så har du svårt att följa dina egna råd. Ibland säger du NEJ, ibland JA. Som förälder är du sträng men också lekfull och vill hellre vara vän med ditt barn än en heltidsförälder. Du borde skaffa barn med en Vattuman.

Tvillingarna (21 maj - 20 juni)

En härlig förälder som alltid hittar på roliga saker. Du styrs av Merkurius vilket gör dig smart och bra på att prata och lyssna på ditt barn. Du kan bli lite oberäknelig vilket ger instabilitet men också spänning i livet. Du borde skaffa barn med en Kräfta.

Kräftan (21 juni - 22 juli)

Du vet redan hur det är att vara mamma eller pappa! Du har instinkten präntad i ditt DNA och tog ofta hand om mindre syskon när du växte upp. Du vill ha en stor familj och ser inte barn som ett problem. Du borde skaffa barn med en Tvilling.

Lejonet (23 juli - 22 augusti)

Drama! Det är något som du alltid befinner dig och det på grund av att du styrs av känslor. Du tar hand om ditt barn och skyddar det mot ALLT! Pressa inte ditt barn för hårt. Du borde skaffa barn med en Fisk.

Jungfru (23 augusti - 22 september)

Du planerar mycket och ditt barn växer upp med struktur och regler. Det kan vara tryggt men också kvävande! Jungfrun får en bra relation med sitt barn och du kommer att släppa kontrollen ju mer barnet växer. Du borde skaffa barn med en Stenbock.

Vågen (23 september - 22 oktober)

Kaos är ditt andra namn och det kommer fortsätta så även när du är förälder. Du kämpar alltid för familjens bästa och en av de saker som blir utmärkande är att ditt barn kommer alltid att ha snygga kläder då du har en stark känsla för stil. Du borde skaffa barn med en Vädur.

Skorpionen (23 oktober - 21 november)

Livet som förälder kommer att bli en berg- och dalbana. Du vill inte vara som de andra och det gör att ditt barn inte riktigt vet var hen har dig. Du borde skaffa barn med en Skytt.

Skytten 22 november - 21 december)

Du är mycket självständig och att behöva ta hand om ett barn kan upplevas som skrämmande. Din spontanitet får stå tillbaka lite men när du använder den, och din kreativitet, kommer ditt barn att få ett äventyr till uppväxt. Du borde skaffa barn med en Skorpion.

Stenbocken (22 december - 19 januari)

Du gillar inte konflikter och även om du alltid ser till ditt barns bästa så vill du inte bli "kompis". När det blir konflikt låter du oftast din partner ta hand om det och tar sedan över med mycket kärlek. Du borde skaffa barn med en Jungfru.

Vattumannen (20 januari - 18 februari)

Hela livet är en resa och du vill låta ditt barn följa med på hela det äventyret. Du har mycket känslor och vill alltid vara ditt barns bästa vän. Om någon lägger upp hundratals bilder om dagen på sitt barn på  nätet så är det du! Du borde skaffa barn med en Oxe.

Fiskarna (19 februari - 20 mars)

Du är lite självgod och det kan bli ett problem. Du sätter dig själv före barnet i vissa situationer och vill att alla ska tycka ni är perfekta som familj. Du blir en bra förälder men har lite för höga krav på dig själv. Du borde skaffa barn med ett Lejon. 

16 Jun 2023