Barn växer så fort

Så är det! Det räcker att blinka två gånger så har de små liven gått upp en storlek i kläderna. I alla fall känns det så och jag tror nog att alla mammor och pappor känner igen sig när jag säger att man ibland inte ens hinner använda vissa kläder innan barnen vuxit ur dem. Fast det gör inte så mycket egentligen för att sitta och kolla barnkläder online hos Minimoj är ju något av det roligaste jag vet, och när man måste ha en ny storlek så är det ju en fin ursäkt för att få köpa lite fler barnkläder än man kanske egentligen behöver. Det finns ju så mycket söta plagg!

Tips på saker man kan köpa till småbarn

Till alla er som ska hälsa på, eller gratulera till, det nya barnet så finns det saker man köper och saker man kanske ska låta bli att köpa. Här tänkte jag ge dig några tips på bra presenter för småbarn:

  • Kläder går alltid hem, men kolla gärna med föräldrarna först så storlek och förger stämmer med vad de vill ha.
  • Leksaker funkar också men tänk på att små barn biter i allt, och då menar jag ALLT! Se till att det är leksaker gjorda för spädbarn som är säkra.
  • Böcker är något jag själv tycker om. Sagoböcker är OK men för de minsta är det bättre med pekböcker eller såna där "knacka på" böcker där det händer saker på varje sida som man kan prata om. 
3 Oct 2020